Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak szybko nabić lvl :D

Gexus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dodano opcje enchanting w wersji 1.9.3 pre ale do tego trzeba odpowiedni lvl i wolno się go nabija

a pamiętacie wersje 18 pre ? był taki bug który przy skakaniu pasek expa podwyższał się a więc cofamy mc do wersji 18 pre 1 skaczemy aż pasek napełni się 3 razy lub więcej zmieniamy wersje na 1.9.3 i włala 3 lvl up bez bicia itp tylko skakać ja przypadkowo to odkryłem na starym świecie mając odrazu 15lvl :D

mi działa

Opublikowano

Dzięki przydatne :) łap +

@edit

Sposób dobry na starym save miałem 25lvl ale chciałem więcej to pobieram 1.8 pre-relase skacze i nic to pobieram pre-relase 2 też nic to może 1.8.1 myślę skacze i też exp nierośnie :(

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

nie lepiej skopiować ten bug (bo gdzieś on musi być w minecraft.jar) i normalnie go wgrać do 1.9 pre-release ?

Zbieram Like ^^

Opublikowano
nie lepiej skopiować ten bug (bo gdzieś on musi być w minecraft.jar) i normalnie go wgrać do 1.9 pre-release ?

... w 1.8 za skakanie jest exp,w 1.9.3 nie,a wklejenie kodu z 1.8 jest praktycznie niemożliwe.

Opublikowano

Aby ten bug działał potrzebna jest znowu wersja 1.8.1pre, na forum juz raczej nie ma bo tematy są aktualizowane, więc może ktoś podac link do 1.8.1 lub jakis inny sposob na nabijanie lvl? np. poprzez edytowanie plików. ;)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

może np poprzez stworzenie dużej ilości potworów przy użyciu SPC sfreezowanie ich (zamrożenie) i wybijanie.

Z tego co wiem SPC nie działa na 1.9, więc prosze, uploaduje tu bete 1.8.1

Zakaz piractwa!

Jak checie skan to piszcie

Opublikowano
Opublikowano

@up: nie przeklinaj - zamiast tego naucz się pisać.

Co do odkrycia to +, bo działa.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

mam drugi sposób który do końca nie wiem czy działa a dokładniej chat engine miałem 44 lvl wpisałem to w ce z enchantowałem item miałem 42 wpisałem klikłem next klikłem na liste zmieniłem value z 42 na 150 i miałem 150 lvl wyłączyłem ce i zrestartowałem mc i nadal miałem ten lvl może ktoś to sprawdzić ?

Opublikowano

mam drugi sposób który do końca nie wiem czy działa a dokładniej chat engine miałem 44 lvl wpisałem to w ce z enchantowałem item miałem 42 wpisałem klikłem next klikłem na liste zmieniłem value z 42 na 150 i miałem 150 lvl wyłączyłem ce i zrestartowałem mc i nadal miałem ten lvl może ktoś to sprawdzić ?

Cheat Engine można używać w każdej grze singleplayer, więc jest to całkiem możliwe.

Co prawda mi się nawet na singlu w mc nigdy nie udało nic zrobić cheatenginem, być może coś robiłem źle.

@TOPIC

Sprawdzę sposób i dam znać, ps. Jeżeli potrzebujecie zmienić wersje minecrafta to polecam:

Google -->

Minecraft version changer

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

@ -panandzrej-

o tym świadczy twoje wychowanie i kultura osobista, nie ma zakazu, ale po prostu pokazujesz swoją dojrzałość. ^^

@gexus

, to działa, nawet nie będę sprawdzał, bo musi. Fajnie, że wreszcie ktoś wymyślił coś prostszego i szybszego.

@edit, dopisz to do pierwszego posta, nie każdy będzie szukał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...